Monday, February 23, 2009

6 Quirks bout Me

adei, terciciaq lah 6 quirks tu..ni sambungan dia:-

#1 aku tak suker bila org tu rasa dia bagus sgt serba serbi...kira semua benda dia sorg je tau..tanak dgr pendapat org lain.tp sebenarnya takde la bagus maner pun..(bukan aku kata kawan aku kata)

#2 aku plg benci makhluk tuhan yg penipu, BIG LIAR!!! depan kata lain, belakang kata lain.uh..rasa nak smack down jek org mcm nie

#3 aku tak suker makan Durian, Ikan keli, Ikan Sembilang, Belut, Perut, Hati, Lidah, pedal (sumer organ2 dalaman cik lembu dan cik ayam)

#4 aku tak suker bwk scoot pelan2...kena bawak laju2..

#5 aku tak suker tunggu org...penantian itu satu penyiksaan jiwa dan raga

#6 aku tak suker Yahudi!!!!! Depa mmg @%**, *$*%*, *#@**^#**

#7 aku tak suker org datang umah malam2 (lepas pukul 2-3 pg)..buat terkejut jek, sorg2 tgh fokus tgk muvee (mlm tadi pakcik polis 2 org dtg ketuk pintu umah tepat jam 2 pagi..adeii..awat pulak??)

wooh, dah terover smp 7
okes, hrp berpueh ati ye..da......

5 comments:

JASA said...

tak suker organ dalaman tu xpe..tapi xsuka durian tuu...rugi la cek

siti said...

sy dah try mkn..tp tak leh nak pi la sir....

nazri said...

tak makan durian,tempoyak makan tak?hehehe

siti said...

tempoyak bules makan skit2..hehe..tp if cencalok feveret la.yummy

jasasikin said...

bila nak update blog ni