Wednesday, March 4, 2009

zaman mude mudi

sebenarnya tatktau nak cerita apa..tengoklah gmbr ni zaman mude mudi dulu2.. studio comrades..ni semua gmbr time first year ....heh3

tgk tu muke sesorang..che che..... muka mcm budak2 sekolah baru lepas spm..miuw miuw dimana2..
lenguh amik gambar..kat bgn lalang
jejaka2 rebina

ni kat putrajaya wetland atas viewing tower..sume2 tu gayat sebenarnye..cover muka yg kecut
baru sudah presentation..4 taun lps
sapa takdak?

ikut kan hati ni, mmg rindu sgt nak masuk kaed semula...ades, dulu time study sibuk nak habis study cepat2..penat lah..byk keja lah..nak grad lah...mcm2 lg..tp mmg betul bila dah keja ni mmg teringin lak nk study balik..teringat zaman kegemilangan studio landscape....gemilang ker??? huhuhu kire cemerlang, gemilang, terbilang la juge..

yerlah, zaman tak cukup tido, tak mandi, tak pakai bedak, tak makan, tak minum, tak touch up, tak tgk tibi, tak sempat hantaq assignment, tak dan kaler bod, tak siap drawing, kena marah, kena denda, kena tinggal kat site, kena redo, kena conteng....huh, dan mcm2 tak dan kena lagi.....

mmmm..ni serba sedikit memory hidup sbg student kaed yg cukup berharga..kalu nk cerita sampai taun dpn pun blum tentu lg abis..mmg takleh dbeli dan dganti kat mana2..my precious!! pengalaman yg dikutip selama dok kat Kaed insyaAllah takkan saya sia2kan..thanks to all frens and lecturers yg berhempas pulas demi kesejahteraan kita bersama....hidup dept. landscape!! :p

2 comments:

jasa said...

semua kurus-kurus lg masa tu..

siti said...

a`ahh ya..gmbr sir tak dan nak capture la dulu..heh3