Friday, February 24, 2012

back to school mode

Assalamualaikum wbt and may Allah bless us,

its been a while..2 years probably since my last post. yesterday was my master briefing @serdang, so...thinking of ...back to my writing yg tak seberapa ni. as after this there's going to be many many bunch of assignments, field projects plus labs stuff..not to forget research methodology whereby you (which means me) got to get used to SPSS software (which i like the least :/ hmmm)

very well..nothing much to say right now..back to work i suppose.

see ya then.salam :)

Friday, May 7, 2010

introducing new baby born nur eisyal zahra

nur eisyal zahra..
tomey tomey...eeee....geram-geram..
nak blk kg la ni jugakk

Monday, May 3, 2010

Thursday, April 22, 2010

ummu hani~~hepy birthday



The Beatles - Birthday

You say it's your birthday
Well it's my birthday too yeah
They say it's your birthday
We're gonna have a good time
I'm glad it's your birthday
Happy birthday to you

Yes we're going to a party party
Yes we're going to a party party
Yes we're going to a party party

I would like you to dance (birthday)
Take a cha-cha-cha-chance (birthday)
I would like you to dance (birthday)
Dance

I would like you to dance (birthday)
Take a cha-cha-cha-chance (birthday)
I would like you to dance (birthday)
Dance

You say it's your birthday
Well it's my birthday too yeah
You say it's your birthday
We're gonna have a good time
I'm glad it's your birthday
Happy birthday to you

Monday, March 29, 2010

tunggu teduh dulu~~faisal tehrani


buku ni aku beli masa pegi book fair kat pwtc 27mac yg lps. penuh pengisian.motivasi.inspirasi.kecintaan kepada tuhan.pengorbanan.dll.mmg berbaloi baloi.penulis merupakan seorg penulis yg hebat.penuh penceritaan.kata-kata yang membina.aku yg terlambat, ini keluaran 2nd edition.
aku mmg tak pernah @ susah sgt nk baca novel..terutamanya dlm genre bahasa.bukan apa, masa sekolah dulu, kawan2 slalu tny ada novel apa, nak tukar2 baca..aku ckp.takdak..aku tak baca novel..huhu..igt kisah dulu, aku mmg agak tersisih la dr segi hobi kwn2 aku ni..depa mmg suka baca novel.terutamanya..dr penulis yg top suatu ketika dulu..kalu tak silap ahadiat akashah kot.
faisal tehrani.aku sgt berminat dgn hasil tulisan beliau.ada sesuatu pada tulisannya.
sabtu.12 pm.pwtc.sedang berjalan-jalan melihat dan mencari buku, aku terpandang sorg mamat yg sedang duduk dlm booth tu..sekilas mcm familiar..mmg sah lah.penulis buku itu sendiri. faisal tehrani.turut sama hadirkan diri maungkin promosikan buku n berjumpa fans.
lama jugak aku belek2 buku tulisan beliau, maybe dia pun perasan..haii, budak nie..nk beli ke tak nak..(maybe tu yg penulis ckp dlm hati) semua buku dia aku dah belek kulit ke kulit..akak yg jual tu tanya
err...dik nak autograf ke?...
saya mjawab, err..aaa...takpe...saya nak beli buku je..takpe..sanbil melemparkan senyum kat akak tu
hahaha
aku tersenyum sendiri
kawan aku dtg beberapa saat kemudian. sambil bertanya,
eh, buku pe tu tim (nama kebanyakan kwn aku pgl) ??
erm, buku org tu..(sambil menuding jari ke poster) (aku terlupa plak encik penulis ada dpn mata) penulis pandang
adus, malu malu..haha..
tammat
ps: wan, bl nk outing lg? nak ikut cycling tmn botani

Saturday, March 20, 2010

im working on

salam..today im working on for a website for my bro-in-law company (actually already 1 week ago)..
still looking and browsing for ideas and graphic wise
the website 'should be' and 'must be' in 'good looking', presentable and smart, this is also where all the design, latest & done projects, ads, structures and etc for his company that will be advert on..huhu..ideas ideas..please at least come and give my brain a visit..you can just even dropping by..yay!
susah juge ye

Thursday, March 4, 2010

hari me~ngelat se wh0la ^_^



salam,

just wondering...nak tulis apa pun tak tau, terfikir maybe boleh share sesuatu yg berfaedah

hurm..think...think...think......nothing come accross lately....hurmmmm.....wallahualam