Monday, March 29, 2010

tunggu teduh dulu~~faisal tehrani


buku ni aku beli masa pegi book fair kat pwtc 27mac yg lps. penuh pengisian.motivasi.inspirasi.kecintaan kepada tuhan.pengorbanan.dll.mmg berbaloi baloi.penulis merupakan seorg penulis yg hebat.penuh penceritaan.kata-kata yang membina.aku yg terlambat, ini keluaran 2nd edition.
aku mmg tak pernah @ susah sgt nk baca novel..terutamanya dlm genre bahasa.bukan apa, masa sekolah dulu, kawan2 slalu tny ada novel apa, nak tukar2 baca..aku ckp.takdak..aku tak baca novel..huhu..igt kisah dulu, aku mmg agak tersisih la dr segi hobi kwn2 aku ni..depa mmg suka baca novel.terutamanya..dr penulis yg top suatu ketika dulu..kalu tak silap ahadiat akashah kot.
faisal tehrani.aku sgt berminat dgn hasil tulisan beliau.ada sesuatu pada tulisannya.
sabtu.12 pm.pwtc.sedang berjalan-jalan melihat dan mencari buku, aku terpandang sorg mamat yg sedang duduk dlm booth tu..sekilas mcm familiar..mmg sah lah.penulis buku itu sendiri. faisal tehrani.turut sama hadirkan diri maungkin promosikan buku n berjumpa fans.
lama jugak aku belek2 buku tulisan beliau, maybe dia pun perasan..haii, budak nie..nk beli ke tak nak..(maybe tu yg penulis ckp dlm hati) semua buku dia aku dah belek kulit ke kulit..akak yg jual tu tanya
err...dik nak autograf ke?...
saya mjawab, err..aaa...takpe...saya nak beli buku je..takpe..sanbil melemparkan senyum kat akak tu
hahaha
aku tersenyum sendiri
kawan aku dtg beberapa saat kemudian. sambil bertanya,
eh, buku pe tu tim (nama kebanyakan kwn aku pgl) ??
erm, buku org tu..(sambil menuding jari ke poster) (aku terlupa plak encik penulis ada dpn mata) penulis pandang
adus, malu malu..haha..
tammat
ps: wan, bl nk outing lg? nak ikut cycling tmn botani

2 comments:

nawa7 said...

mcm sgt inspiring je buku tu.... leh pinjam ?? hehe

jom ler g outing tmn botani, tp kna set time btol2 laa... dh 2 kali tau pegi, asik xde rezeki .huhu

eh bla smpi pinang??

ستي فاطمة اسماعيل said...

okeh, im inspired