Wednesday, August 5, 2009

introducing....Najla Insyirah bt Mohd Azrul

salam,
last nite sy selamat smp ke kpg dan ptg ni jugak sy akan rushing blk semula ke kl..keje meh...
now, let me do some quick taaruf pasal ahli baru keluarga besaq sy as promised before
baby kecit di bwh anak buah sy yg ke-5,
merangkap daughter of Mohd Azrul and Siti Zainab bt Ismail (my sister)
skrg baby ni baru berumur 3 bln ++..comey kan..
ada tak mcm mak teh dia???? heh :p

lights, camera, actions...
introducing the arrival of Najla Insyirah bt Mohd Azrul to our femly


mmmm, buat mulut geram..mmm..
mmmmmmm lg dan lg....
nmpk tu tgn ketul2..body builder naby kecit nie..heewaa,ngntok nya mama..x tahan
mmmm....mmmm...
terer x i posing?

itu saja, jumpa lg..hasta la vista

5 comments:

Pak Ngah said...

Heeee....geramnya. Rasa nak picit pipi dia. Bilalah Pak Ngah nak dapat cucu macam ni? Tak sabar rasanya.

miss GAZA said...

comelnya si najla ni..
geramla klaw tgok budak2 kecik gini..
hai,
bilalah nak merasa macam sis ek??
=D

sis,
saya nak bagi link blog saya yg baru ni..

http://missgazza.blogspot.com/

blog lama saya dah hilang..
hilang dari sisiku bwat selamanya..
waaaa!
pasni jemput mai ziarah cam biasa ek..
jgn lupa follow skali!
kekeke
=p

Fazzy said...

kiut nyerrr.. bile siti nyer turn??? ehehehe ade calon dahh???

siti said...

Dear Pak Ngah,
takpa Pak Ngah, nnt sy tolong picitkan sekali hehe

Dear miss gaza,
mama najla mesti seronot kalu dgr ni..syukran ya ukhti

Dear Fazzy,
wallahhulam bi sowab..
kena isi borang dulu..huhu
your turn fazzy bila?

Anonymous said...

mama najlaa nk duit raye dr teh..