Wednesday, July 8, 2009

u d i n

u d i n a.k.a muhammad safiyuddin bin shaiful
sebenarnya takdak idea nak tulih blog..dan malas nak bercerita.. rasa2nya saya pon dah kena jangkit virus writing block mcm Pak Ngah
so sy uplod gmbaq udin saja la na..ley ramai2 tatap.. umoq dia baru setaun ++
kadang2 ralit saja tgk gmbaq udin ni.. 2-3 kali pon xpa...berkali2 lagi ok..
stress keje.tgk gmbq udin terutamanya bila kena stay back kat opis..
hurm,
"waseem" dak anak menakan saya ni..tgk la ikut sapa...kekeke..
ah che che...dancing2 skit..
apa tengok-tengok??
udin siap pkai stoking nak drift kat ruang tamu

ni pesyen apa ni pkai baju takat kepala ?? sapa punya reja



hehe,kelakar2...pndai abah aku buat lawak...

hensem tak rambut cacak2 ku...

ibu, udin nak.........zzzzZZZzzzz.....
cukup la setakat ni..sayonara

6 comments:

Olive Tree Guitar Ensemble said...

Hi, it's a very great blog.
I could tell how much efforts you've taken on it.
Keep doing!

siti said...

thanks! :D

Pak Ngah said...

Cute li'l boy. Whose child is he, Siti?

siti said...

Dear Pak Ngah, he is my 3rd nephew out of 5...

JASA said...

Siti,adaka perkataan 'ralit' dlm kamus dewan...apa-apa pun tengok gmbar buka comel ni memang meralitkan

siti said...

Dear sir Jasa,
kalu cari sy rasa mmg takdak..tapi kira sama la makna "ralit" dgn "asyik". sir lagi pelat dr sy..hehe