Wednesday, July 15, 2009

rashes attack

ketegaq vs rashes
rasa-rasa mana yg menang?ka seri mcm MU vs Malaysia
sebenarnya entry kali ni pasai rashes
tp bila kena paksa makan ubat.....penyakit ketegaq mengatasi segalanya
sy ni alergi ubat @ erti kata lain tak reti mkn ubat (walaupun x tahan, buat2 tahan) telan ubat..huh, mmg worst nightmare betulla
last 3 weeks, pi amik ubat kat kedai bwh ofis then the pharmachist ckp "adik, ni u kena alergi ni".... alergi?..ha apa tu?
(gambar hiasan)
lebih kurang mcm ni lah rashes tu.. (ianya tersangat lah...)

alergi apa pulak ni..x penah2..dan yg plg tak best..dah 3 mggu tak lega-lega jugak..jgn kena eczema sudah

" tu la ubat ada xmau makan' kata wan." wan ni roomate sy..studiomate uia 4 taun
hah, kan dah siap kena bebel...hahaha
rasa2 nya sebab hari tu ada cuba try mkn ikan keli, mmg dh pecah la one of my fear factor and perasaan gerun tgk kepala ikan tu
hurm..betulla la tu, lepas mkn ikan tu terus alergi ni muncul tetiba
wan la ni yg ajar sy mkn ikan keli
budu...ya Allah (tp ni mmg best mcm cencaluk,heeee)
laksam...
mcm2 dah try... mmg patut la
lagi 1 yg x best pasal rashes ni dia akan dtg tiba2...sat ada, sat takdak...suka hati dia ja..s00ooo unpredictable
so, hari ni sy dah selamat smp ke kampung halaman ptg td
nak mintak papaku inject syringe je terus

tak reti-reti drpd kecik smp la ni nak telan ubat

k, hrp berjumpa di entry yg selanjutnya
wsalam

jom sapa nak ikut pi mkn char kuey teow pmtg pauh

2 comments:

nawa7 said...

haa tau tak pe.. lupe ml tanye, dh kena inject ke???

siti said...

dop..x berani..hehe