Tuesday, December 2, 2008

ana uhibbu an...

minat?..senibina lanskap..itu la yang saya belajaq dulu,memakan masa hampir 6taun utk dihabiskan..whew! penat jugak alhamdulillah..(tok suka tanya awat hang blajaq lama sgt, org laen lama dah qeja?? adus!)
mak pon kongsi minat yg sama (actually tiru) hehe..kat umah ni kalau takdak pasu kosong yg baru dibeli dan simpan mmg tak sah..hobi suka menanam.tak kira pokok berbunga, berduri,berdaun, berbuah, mahupon sayoq..didalam pasu dan di dalam tanah
dulu tggl dlm quarters, laman nala jugak, penuh dgn pokok bunga mak dan pokok rambutan, pokok nyok, kaktus, orkid, mcm2 lagi too name a few.skrg since dah stay dekat area taman, tak dapat lg nak meneruskan minat tu.. sekadar tanam dalam pasu je. senang nak maintain

pokok import dr melakau
import dari kg baru
adus! tajam
byk duri sgt
eh, ni bukan pokok
semakin membesar

susah betul nak keluar bunga

spatiphyllum (tak leh kena panas)

actually byk lg, tak larat uplod

3 comments:

david santos said...

Well,well, well!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pretty, pretty, pretty!!!!!!!!!!
Flowers, flowers, flowers!!!!!!!
CONGRATULATIONS!!!!!!!!!!!!!!!!!

JuruFoto said...

Great idea and very good story..

siti said...

thanks guys!!