Saturday, May 30, 2009

tensen?..jom tgk muvee

muvee ini sy baru tgk last week kat GSC one utama. dgn my ofis kliks. cerita ni best jugak..mmg intention hari tu nk pi tgk muvee ben stiller ni..tp lepas dah tgk sy lg prefer Night at Museum 1. character dan cerita yg dulu lg best.super best lah senang.hurm.

muvee siam...dis is the first time sy pi tgk muvee siam kat wayang..ni pon tgk kat GSC one utama..dah mcm customer tetap gsc..doh..doh...sbb masa tgk thriller dia mcm best dan citer action gaduh2..ganazz!! cane2 pon, citer ni mmg tak kelip mata tgk..just ending je yg tak best..tan@ tai mati..hero mati x best la kan.. :(

muvee no 3 ni pulak sy tgk seminggu sblum tgk fireball dekat GSC Alamanda, Putrajaya.late night show dgn rumate yg plg baik abad ini..sapa lg wan mary. intention pd hari itu utk mereleasekan stress wat tender drawing yg memakan masa sebulan jugak utk disiapkan.
so unlucky, masa tgk muvee ni smp tetido-tido..........maknanya apa????............
citer ni tersgt lah tak best..huhuhu tp, bg sesape yg suka da vinci code ok la tgk. citer lebey kurang saja


wolverine..mcm kurang sampai....chewah..pandai la sy komen2 kan....ni tgk kat cineleisure, the curve.
tp kan sbb citer encik serigala ni sorang ja...and character2 tak byk..diorg pun tetibe jek ada,kejap takde. tp yg best nya ada pelakon korea itu and will i am yg muncul kejap2 gak mcm biskut..sy bg 3 bintang setengah

muvee ni pulak second muvee melayu yg sy tgk kat wayang..ni pon tgk kat cineleisure, the curve.
sebelum ni tgk citer" Soal Hati" Afdlin Shauqi kira2 4 taun yg lalu.
sy tgk celah-celah jari, bukan sbb takut, tp..................
takut la..ok..surrender!!!
lagi nya sbb kitorg plg depan even sebenarnya seat kitorg lg 2-3 baris dah belakang..takde org..so, kitorg plg depan jugak la..seriau!!!! dah la gelap.woh.. tobat!tamau tgk muvee seram dah pasni

mr paul walker..yay!! best...best...lagi lagi best.. :D

cane nak ckp eh..tak kena pon ada..sbb "Son Goku" ni version org puteh..
dan tak se-best mcm tgk citer kartun and baca komik..pikar pon semacam jek.huhuhu
to me i think if org jepun sndr yg buat jd muvee munkin lg best..kan?

i cant hardly waitt........


citer ni mmg sy tertgu2 nk tgk..every episode mmg tak lepas..
maybe keluar 15 July 2009, wednesday..watch out GSC..


MEGATRON!!!!...AUTOBOT!!!!!!.......
yg ni mmg

i cant resist!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
will be on show by end of dis month
24th July 2009
.

confirm best!! kawan2, nnt jgn lupa ajak sy tgk tau

-End-

8 comments:

Uncle said...

ish....siti ni biaq betoi, maraton ka apa ni? Buleh buat part time kat situ!

siti said...

hehee :D

maryland said...

haha mmg btol uncle. dia mlm2 partime jg wyg kt bbrp panggung sekitar k.l nih :p oit, push bile plak??

siti said...

to maryland:
uiks..haha..mary ni mmg nak kena..push? i tggu u je tau..name me..

Fazzy said...

wahh wat muvee marathon ker? dah lama tak wat.. dlu2 ley la skang zaman2 dah ber'usia' nie tak wat.. hahahaha

jum tgk muvee ngan i plaks
nak tgk transformer n harry potter

miss GAZA said...

movie siam tu cam best aje.
tp tak sangka ending dia hero mati..
huh!
=(

siti said...

to fazzy:
owh, great idea..buley jugak..bila eh?..

siti said...

to miss gaza:
mmg best, tp mmg ganazzz XXXL..
try la tgk ek :)